top of page

Privacy disclaimer (AVG)

Vuren Actief, gevestigd aan Vuren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

De AVG wet wordt hierin gevolgd voor meer informatie of vragen hierover neem contact op via: info@VurenActief.nl.

 

Met het invullen van het aanmeldstrookje ga je akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens. Ben je jonger dan 16 jaar, vraag dan toestemming aan je ouders en/of voogd.

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vurenactief.nl , dan verwijderen wij deze informatie.

Ook als je de gegevens wilt inzien, aanpassen of een andere vraag het over de AVG kun je contact opnemen via info@vurenactief.nl .

 

Vuren Actief verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

 

Delen en bewaren van persoonsgegevens

Vuren Actief bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Gegevens worden na afmelden maximaal 6 maanden bewaard en daarna verwijderd.

Vuren Actief verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

bottom of page